Noi va putem ajuta

 
 

Legarea trompelor uterine este o metoda contraceptiva larg raspandita, mai ales in randul femeilor ce au nascut deja, in special prin cezariana.

Daca dumneavoastra sau partenera ati ales aceasta metoda de contraceptie si acum doriti totusi sa aveti un copil, noi va putem ajuta prin refacerea traiectului trompelor uterine. Daca medicul dumneavoastra ginecolog v-a confirmat ca aveti trompele legate si ati efectuat o histerosalpingografie ce arata ca sunt intrerupte trompele, atunci prin tehnica microchirurgicala va putem reface continuitatea trompelor.

De asemeni, daca medicul ginecolog v-a diagnosticat cu obstructie de trompe uterine, inflamatii pelvine, anexite, va putem ajuta prin indepartarea segmentului inchis si restabilirea permeabilitatii trompelor.

Cititi aici detalii despre cum va fi refacuta continuitatea trompelor uterine.

 

Femei cu trompele uterine legate

Vreau sa programez o consultatie!Consultatie.html
Cum ne gasiti

Barbati ce au efectuat vasectomie


Vasectomia la barbati este o metoda simpla si eficienta de contraceptie, prin care se intrerup singurele cai prin care spermatozoizii pot ajunge in exteriorul organismului, adica ductele deferente. Deoarece este o metoda foarte sigura, sansele de a concepe dupa o vasectomie sunt sub 1%.

Daca dumneavoastra sau partenerul ati efectuat o vasectomie, dar acum doriti totusi sa aveti un copil, noi va putem reface continuitatea ductelor deferente si astfel puteti deveni fertili din nou. Tehnica microchirurgicala pe care o folosim, in combinatie cu microscopul operator si experienta vasta va ofera o rata de succes de peste 95% in restabilirea fluxului spermatic.

Cititi aici detalii despre cum va fi refacuta continuitatea ducturilor deferente.

    Acasa | Cui ne adresam | Cum se intampla | Pas cu pas | Cine suntem | Date stiintifice             Copyright © 2008-2011.